Activiteiten in mei : Pinksternoveen met Karmel Moerzeke, 7 weken tussen Pasen en Pinksteren, Bedevaart Lisieux 1-4 juni

PINKSTERNOVEEN door Karmel Moerzeke

De zusters karmelietessen van Moerzeke stelden een Pinksternoveen samen.
U kan deze hier downloaden.

7 WEKEN TUSSEN PASEN EN PINKSTEREN 2023

Onder het thema « Geloven in de Liefde », « De lift die mij naar de hemel moet brengen, dat zijn uw armen, Jezus ! » gaan we met Theresia van Lisieux op weg naar een nieuw Pinksteren.
De paus vroeg Charis initiatieven te nemen die meer mensen leiden naar een nieuw Pinksteren. In dit Theresiaans jaar 2023 willen we dit doen samen met Theresia van Lisieux. Zij is immers vol van de Heilige Geest en daardoor de ideale coach om ons naar zo’n nieuw Pinksteren te leiden.
De coaching van Pasen naar een nieuw Pinksteren gebeurt met wekelijks uitgebrachte video’s van 20 à 25 minuten.
Ontdek alles over dit aanbod op de pagina → 7 weken tussen Pasen en Pinksteren!15 april – 10 juni 2023 NOVEEN OM ROEPINGEN tot het priesterschap, het diaconaat en het religieuze leven EN VOOR DE HEILIGVERKLARING VAN DE ZALIGE EDWARD POPPE

In dit Theresiajaar slaan de Karmelietessengemeenschap van Moerzeke en het heiligdom van de Zalige Edward Poppe de handen in elkaar om 9 zaterdagen voorafgaand aan het feest van de zalige Edward Poppe (10 juni) te bidden voor bovengenoemde intenties. De voorgestelde teksten en gebeden kunnen jullie misschien daarbij helpen. Op elk van deze zaterdagen wordt in de karmel de H. Mis om 11 uur opgedragen voor dezelfde intenties.
→Hier alle info over deze noveenLEESGROEPEN

LEESGROEP THÉRÈSE VAN LISIEUX onder leiding van pater Martin Faingnaert in Karmel Brugge
Telkens op een woensdag : 22 februari, 29 maart, 26 april, 24 mei, 28 juni, 26 juli 2023
In de avond om 19u.
De duurtijd van de lezing +/- 1u30
Deelnemen is gratis maar graag inschrijven via martin.faingnaert@sarephta.be (onderwerp: leesgroep TvL vermeld naam en telefoonnummer)
Karmel, Ezelstraat 28 Brugge

LEESGROEP onder leiding van pater Paul De Bois in Karmel Gent
Telkens op een dinsdag : 21 februari, 28 maart, 25 april, 23 mei, 20 juni 2023.
In de namiddag om 14.30u en ‘s avonds om 19u.
De middag en avondlezing zijn dezelfde, duurtijd van de lezing +/- 1u30
Deelnemen is gratis maar graag inschrijven via Rustpunt info@hetrustpunt.com 09/295 95 71 of mailadres pauldeboisocd@gmail.com (onderwerp: leesgroep TvL ook vermelden of je voor de middag- of avondgroep inschrijft).
Ingang Burgstraat 110-116, 9000 Gent.Bedevaart naar Lisieux van 1 tot 4 juni 2023


Van 1 juni tot 4 juni 2023 gaat een BEDEVAART naar LISIEUX georganiseerd door de seculiere Karmel Vlaanderen. Deze bedevaart is bedoeld voor leden van de seculiere karmel maar staat ook open voor andere geïnteresseerden. Kostprijs +- € 400. Inschrijven kan via plaatselijke verantwoordelijken groepen ocds of lut_deleu@hotmail.com

%d blogueurs aiment cette page :
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close